Novými partnermi reprezentácie sú Karpos a Scarpa

Slovenská skialpinistická asociácia rozbehla sériu stretnutí s potenciálnymi materiálnymi partnermi pre reprezentáciu ešte počas minulej zimy. Rokovania sa viedli s viacerými značkami.

Partnerom reprezentácie sa pre nadchádzajúce tri sezóny stali značky Karpos a Scarpa. O pretekárov bude vďaka ich spolupráci po materiálnej stránke postarané nielen počas pretekov, ale aj mimo nich.

„Ďakujeme Treklandu za to, že reprezentácii pomohol v minulých rokoch. Bez nich by naši pretekári nemali jednotné kombinézy a oblečenie,“ poďakoval predošlému partnerovi Igor Žiak, prezident Slovenskej skialpinistickej asociácie.

„Karpos a Scarpa sú etablované značky, ktoré majú v skialpovom svete zvučné meno. Tešíme sa, že pretekári budú mať top výbavu. Veľmi dôležité je aj to, že pri ceremoniáloch, na vyhlásení či počas voľných dní na pretekoch v zahraničí budeme vyzerať jednotne a slovensky,“ doplnil Žiak.

Dve sezóny je s rovnakými značkami spojený aj najlepší slovenský skialpinista Jakub Šiarnik.

„Karpos a Scarpa majú kvalitné a technicky prepracované veci. Svedčí o tom aj to, že podporujú taliansku repre. Teším sa z toho, že budeme mať jednotné veci a môžeme hrdo reprezentovať SSA a Slovensko. Neviem sa dočkať, kedy oblečiem novú reprezentačnú kombinézu,“ povedal Šiarnik.

Pre správne fungovanie tohoto webu a jeho ďalšie zlepšovanie používame súbory cookies. Viac informácií